Trucuri interesante ca sa profiti la maximum de un dulap mic

Ridică mâna dacă nu ai suficient spațiu pentru dulap . La fel (chiar dacă ne simțim adesea că simțim că nu avem nimic de purtat în timp ce ne uităm la un dulap umplut până la refuz cu haine)! Pentru că, să recunoaștem, nu suntem cu toții binecuvântați de dressinguri luxoase, la nivel de Carrie Bradshaw . Și cu cât este mai mic dulapul, cu atât este mai dificil să rămâi organizat . Dar există o mulțime de instrumente organizaționale și trucuri de stil care vă pot ajuta. În loc să vă tăiați garderoba în jumătate, folosiți aceste cincisprezece idei de dulapuri mici pentru a crea de două ori mai mult spațiu decât aveți înainte.

Obțineți un suport pentru îmbrăcăminte

Pentru oricine al cărui dulap mic este deja ambalat până la refuz sau care nu are nici măcar un dulap pentru început, un suport de îmbrăcăminte independent este un salvator. În plus, deoarece garderoba dvs. este expusă, vă va forța să vă păstrați hainele frumoase și organizate în loc să fie într-o grămadă de avalanșă din dulap.

Adăugați depozitare sub haine

Dacă ești înghesuit în spațiu, așează un sifonier mic și un suport pentru pantofi sub hainele atârnate. Partea superioară a sifonierului poate conține accesorii, precum pălării sau bijuterii.

Utilizați rafturi modulare

O altă modalitate excelentă de a face spațiu suplimentar pentru lucrurile care nu se potrivesc în dulap? Un sistem de rafturi étagère sau modular în dormitor. Ascundeți elementele esențiale și apoi afișați cele mai frumoase obiecte în aer liber pentru a vă dubla ca decor. Leanne Ford s-a asigurat că acest raft nu ocupă prea multe bunuri imobile vizuale, pictându-l în alb, astfel încât să se amestece cu peretele. De asemenea, puteți utiliza paranteze pentru a atârna accesorii.

Instalați ușile glisante

Niciodată nu va mai trebui să mergi de la capăt la cap în căutarea a ceea ce ai nevoie. Aceste uși de ocolire vă vor salva viața și sunt ușor de bricolat. Sunt mari economisitoare de spațiu, mai ales în colțurile strânse, unde două uși s-ar leagăna una în cealaltă (O ușă de hambar sau doar niște perdele vor funcționa și ele).

Obțineți divizoare de raft

Chiar dacă organizatorii de pantofi sunt la îndemână pentru adidașii dvs., aceștia pot fi folosiți și pentru articole voluminoase, cum ar fi pulovere pe care nu doriți să le întindeți accidental pe un cuier. Înfășurarea lor în coșuri este, de asemenea, o soluție excelentă. Cele din pânză din acest spațiu sunt o opțiune elegantă. Alternativ, puteți utiliza un separator de raft pentru a păstra intact stivele. Părțile laterale vă permit să stivuiți grămezi mai sus, fără teamă că puloverele dvs. se vor răsturna și vor ajunge pe pământ.

Apelați la coșurile de răchită

Stocați coșuri de depozitare pentru a ține pantofi, bijuterii, accesorii, haine de antrenament, PJ și multe altele. Puteți arunca o tonă în aceste coșuri fără a face spațiul să arate aglomerat.

Nivel sus

Dublarea spațiului dulapului este la fel de ușoară ca și suspendarea unui alt bar. Alegeți un sistem care include și cârlige pentru o versatilitate maximă. Puteți dubla numărul de haine pe care le depozitați în dulapul dvs. adăugând un al doilea nivel cu o tijă. Ca să nu mai vorbim că are cârlige pe lateral pentru poșete și alte accesorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *