20 de dormitoare principale izbitoare in care veti dori sa locuiti

Întrucât dormitorul principal este locul în care vă relaxați, resetați și iubiți (adică, probabil, cele mai importante lucruri pe care le faceți în casa dvs.), doriți să vă asigurați că arată partea și funcționează din greu. Dacă aveți nevoie de inspirație proaspătă în dormitorul principal , ați ajuns la locul potrivit. Indiferent dacă doriți o revizie completă sau doar câteva idei de stil și paletă de culori , aceste camere de designer vă vor emoționa și vor fi gata să înceapă proiectul. Citiți mai departe pentru a vedea ce sfaturi și idei principale referitoare la dormitor vorbesc stilului dvs. personal, apoi aduceți-le în propria dvs. casă.

Vechi și nou

Proiectată de Elizabeth Georgantas , această casă veche de 273 de ani din Nantucket se mândrește cu atemporalitatea și spune o poveste, dar se simte, de asemenea, suficient de proaspătă pentru a lăsa loc unei noi povestiri. Acest lucru este valabil mai ales în dormitorul principal, unde grinzile crăpate primesc un strat proaspăt de vopsea albă crocantă deasupra unui pat antic decoupage.

Aprinde Șemineul

Nimic nu face o casă mai agreabilă decât un șemineu care răcnește. Dacă aveți norocul să aveți unul în dormitorul principal, înfrumusețați zona din jur cu o oglindă mare. Ne place, de asemenea, tavanul albastru texturat și peretele de accent – adaugă o notă mai moale peretelui rustic de piatra.

Faceți-l atemporal

„Am vrut să creez un dormitor plin de personalitate”, spune designerul Jae Joo despre dormitorul principal din acest Boston Rowhouse. Deși clasice și subevaluate, galeria foto micșorată, mobilierul curbat și accentele colorate injectează camera cu caracter. Pereții gri deschis sunt, de asemenea, o plecare binevenită de la nuanța albă a majorității dormitoarelor.

Experimentați cu aspectele

Provocați aspectele așteptate și experimentați altele noi – este posibil să descoperiți că ceva mai puțin cookie-cutter funcționează mai bine pentru spațiul dvs. De exemplu, în acest dormitor de Raji Radhakrishnan , patul plutitor și noptiera ajută la separarea spațiului în zone separate, sculptând o zonă de relaxare suplimentară și dublând cazul de utilizare.

Alegeți un element de ancorare

O tăblie este grozavă, dar acesta este dormitorul tău principal, la urma urmei, așa că mergi pe toate și adaugă și un picioruț, baldachin și perete cu declarații. Un model și o culoare îndrăznețe fac ca orice cameră să apară. Luați notă de acest spațiu ciudat, dar clasic, de ETC.etera și amestecați țesăturile toile cu ceva geometric și mod.

Distrează-te cu el

Când vă proiectați dormitorul principal, singura regulă reală este să fiți fidel stilului dvs. personal. Dacă asta înseamnă să amesteci amprente distractive și să folosești culori îndrăznețe, nu ezita să o faci. Inspirați-vă din tratamentele îndrăznețe ale ferestrelor violete ale lui Matthew Carter.

Luați în considerare starea voastră de spirit

Gândește-te cum vrei să te simți în dormitorul tău și apoi ia-l de aici. Aici, Radhakrishnan își propunea o atmosferă „ușoară, confortabilă”. Așa că a optat pentru pereți albi, perdele și așternuturi, cu un amestec de piese cu accent japonez și mijlociu.

Inspirați-vă de la hoteluri

Ellen Niven s-a inspirat din hotelurile provensale tradiționale, umplând pereții, înfășurând tăblia și abajururile de la casa din Long Island în modelul floral albastru Balmoral al lui Le Manach și suspendând un cadru aurit. Pernele monogramate marchează o atingere personală în timp ce aruncarea cu imprimeu tigru condimentează camera.

Să fie lumină

Înveseliți-vă dormitorul și lăsați lumina naturală și materialele organice să facă toată treaba. Formula: pereți albi, așternut neutru, decor minimal. Și, desigur, draperiile ondulate sunt o necesitate. Mai bine, atârnă un baldachin eteric.

Alegeți o tăblie elegantă

Fondatorul și designerul de interior principal din spatele Studio Ashby explică faptul că „o tăblie largă tapițată aduce mai multă țesătură într-un dormitor, permițând totodată integrarea eclecticii”. Gândiți-vă la aceasta ca la o oportunitate suplimentară de a folosi culoarea fără a ocupa o cantitate imensă de spațiu.

Alegeți un covor de lux

Acest dormitor principal este practic un nor. Covorul de pluș, aproape strălucitor, face ca întregul spațiu să se simtă luxos, fără a copleși ochiul. Bancul final și lampa de masă introduc, de asemenea, linii arhitecturale excelente.

Tapetul

Imaginea de fundal a întregului dormitor s-ar putea simți un pic descurajant, dar dacă alegeți o imprimare mai subevaluată și rămâneți la o poveste de culoare strânsă, nu va fi copleșitoare. Și dacă vă place să amestecați în piese vintage, luați notă. În această cameră, lenjeria de pat contemporană oferă accente de inspirație retro, precum ceasul și aplicele de perete, o a doua viață. Aplicele eliberează, de asemenea, niște spațiu pe masa laterală.

Introduceți un colț de lectură

Un colț de lectură încorporat în dormitorul principal vă va aduce câteva puncte bonus majore, stilistic și nu numai. Oferă spațiu o intrigă și îl face să se simtă mai personalizat. Doar adăugați perne.

Minimal

Visele dulci sunt făcute din aceste grinzi expuse într-un dormitor de către Leanne Ford Interiors . Mai puțin este mai mult în acest dormitor principal sofisticat fără efort. Patul înalt cu patru stâlpi se întinde pe tavan, făcând camera să se simtă și mai mare decât este. Lenjeria mai întunecată contribuie la eleganța ușoară a spațiului, păstrând în același timp lucrurile pământești și împământate.

Folosiți un scaun de capăt

Designerul de interior Brigette Romanek de la Romanek Design Studio a optat pentru un scaun elegant din piele caramel pentru a contrasta cu rama romantică a patului roșu și oglinda albastră. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a ridica o bancă până la capătul patului, un scaun este o alternativă excelentă. Va adăuga acel poloneză de design dorită și vă va oferi undeva unde să vă îmbrăcați în pantofi sau să păstrați o pătură, dar nu va arăta la fel de voluminoasă sau va ocupa la fel de multă imobil vizual.

Rămâneți la neutralități

Dacă îți place aspectul boem, dar dorești și că dormitorul tău principal să se simtă împământat și contemporan, folosește acest spațiu ca ghid. Gândiți-vă la perne de pluș și podele blonde, mobilier din răchită și lenjerii de pat neutre.

Gândește-te mare cu arta

După cum ne spune Sophie de la Studio Ashby , „profilul scăzut al tăbliei permite realizarea unei lucrări de artă considerabile deasupra patului”. De asemenea, puteți încerca un perete de galerie dacă nu aveți opere de artă mai mari de afișat. „Amestecul de lână gri dezactivat al tăbliei echilibrează impactul pernelor și al aruncării”, adaugă ea.

Echilibrează confortabil

Corey Damen Jenkins echilibrează materiale accesibile, confortabile, cu accente și capse mai rafinate, o combinație ideală în dormitorul principal. Este completat cu corpuri de iluminat contemporane, un covor geometric, pete de culoare strălucitoare de la tapițerii și aruncări albastre și suprafețe personalizate (un perete cu accent bej, tapet albastru și tavan alb).

Totul la vedere

Covoarele și draperiile îndrăznețe, negre și albe, se amestecă frumos cu corpul de iluminat glam, cu lucrări de artă atrăgătoare și cu o pătură de lux, în timp ce rozele și cremele delicate de pe pat înmoaie acest dormitor de la Fawn Galli.

Configurați o zonă de relaxare

Dacă vă păstrați dormitorul neutru, faceți un impact cu straturi de texturi și materiale diferite, așa cum a făcut designerul Heidi Caillier aici. Apoi amenajați o mică zonă de ședere pentru a vă petrece timpul când dormiți. Gândiți-vă la asta ca la un living mai privat, cu o canapea mică, scaun cu accent și măsuță de cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *