Aceste 22 de modele de piscine interioare vă vor sufla mintea

Dacă piscinele interioare au tendința de a evoca imagini cu covoare ude, dureri de cap induse de clor și coșmaruri la sala de gimnastică, gândiți-vă din nou – aceste exemple uimitoare de modele de piscine interioare vă vor face să uitați tot ce credeați că știți despre ele. De la paletele de culori Wes Anderson până la detaliile arhitecturale elegante și perfecțiunea spa-ului în hoteluri, reședințe private și săli de sport publice, citiți mai departe pentru 22 de piscine care sunt chiar mai bune decât omologii lor în aer liber – ploaie sau strălucire . Doar asigurați-vă că aveți contractanții cu apelare rapidă, deoarece aceste idei de proiectare a piscinelor sunt garantate pentru a vă face să faceți plonjarea apei acasă.

Rafinare industrială

Nu trebuie să aveți un subsol imens sau podea goală pentru a avea o piscină interioară în casa dvs. Optează pentru un design subțire și lung, care se întinde de la perete la fereastră pentru a se potrivi cu un plan de etaj ca acesta la hotelul The Bunkers din Belgia.

Spa-Status Opulence

Centrul spa de la La Mamounia din Marrakech este piscina interioară a viselor noastre. Aduceți o mică bucată din ea acasă, luând notă de detaliile picturale din tavan, pandantive marocane, coloane iconice din aur și plăci colorate. Și alegeți șezlonguri și cabane în loc de șezlonguri de bază pentru a face să se simtă ca un club de piscină elegant.

Sistem de lumină ritmică circadiană

Acum este o bună utilizare a spațiului de la subsol. În această casă proiectată de Breegan Jane , zona piscinei interioare se simte sexy și elegantă, precum și senină datorită sistemului de lumină ritmică circadiană care schimbă culoarea și moderează ceasul intern.

Mix de muzeu de înaltă și joasă

Bună ziua la cea mai tare piscină interioară rezidențială pe care am întâlnit-o vreodată. Cu panouri din lemn vopsit alb pe pereți, pardoseală din ciment periat, plăci de piatră și instalații de felinare ca iluminat și lucrări de artă, acest spațiu pentru piscină de la subsol de la Leanne Ford Interiors este plin de stil. Nu a fost nevoie decât de puțină creativitate. Și dacă vă întrebați cum piscina a primit pigmentul negru cerneală și impactul stânjenit, podeaua a fost vopsită în negru.

Capricios și Contemporan

Cui îi este frică de un pic mofturos? Nu noi. Datând până în 1559 d.Hr. și amplasat în ceea ce este acum hotelul Dhow Palace din Zanzibar, Tanzania, această piscină interioară este o bucată de istorie, dar arată clar contemporană. Scaunele încorporate vopsite într-o nuanță strălucitoare și veselă fac schema de design deosebit de unică, la fel și inelul de viață care pluteste pe perete într-un ton similar luminos. Rafturile încorporate în spatele zonei de relaxare oferă o mulțime de oportunități de afișare a plantelor.

Pământos, elegant și luminos

Doar suficient de formal și suficient de pământos pentru a atinge echilibrul perfect între eleganță și efort, această piscină interioară este o evadare din lumea exterioară. Un luminator înclinat ca acesta la Villa Annouk va arunca o lumină minunată în orice spațiu de piscină interioară.

Modern Meets Prehistoric

Ferma Deplar din Peninsula Troll, Islanda, este proiectată cu un simț al locului și al gustului impecabil curat, așa cum este prezentat în această uimitoare zonă de înot interioară. Piscina cu încălzire geotermală este locul ideal pentru a vă înmâna în timp ce vă bucurați de spectacolul de pe lumea cealaltă a Aurorei Boreale (Aurora Boreală). Designul elegant și modern al piscinei interioare ne permite să ne concentrăm asupra frumuseții naturale care se întinde în toate direcțiile. A, și micul acoperiș care duce sub pământ arată ca un portal către o altă dimensiune.

Plafoane Glamorous Statement

Tavanele vopsite în aur și arcurile de pe arcade … Nu are mai mult glam decât acest design de piscină interioară, care este de fapt deschis publicului, credeți sau nu. Situat în piețele Mannheim din Germania, The Herschelbad a fost o proprietate privată până când a fost donată orașului în 1905. Deși casa ta poate să nu aibă aceste oase cu statut de templu, poți canaliza încă atmosfera Art Nouveau cu un plafon de declarație. Scuzați-ne în timp ce ne plimbăm în acustică și ne exersăm falsetul.

Enervant, nisip inspirat de natură

Moody, austeră și atât de interesantă, această piscină interioară rotundă reflectă frumusețea peisajului din jur. Pereții de granit și rocile încorporate creează un mediu asemănător lui Marte perfect pentru relaxare. Este situat în stațiunea RACV și a fost proiectat de Wood Marsh Architecture.

Castelul Candyland din nori

Această uimitoare piscină interioară se află în partea de sus a celui mai iconic hotel din Dubai, Burj al Arab Jumeriah . Și este la 500 de picioare deasupra nivelului mării, deci este practic ca înotul în nori. În afară de atingerea înălțimilor epice deasupra golfului arab, singurele interioare fac din ea o piscină demnă de văzut. Între coloanele colorate în tonuri bogate de bijuterii, scaune de pluș și plafoane sclipitoare, ce nu trebuie să iubești?

Romanza arhitecturală

Această piscină cu baie privată de la Vila Trieris din Santorini, Grecia este cam atât de romantică. Imitând din punct de vedere arhitectural localizarea de pe stâncă, aceasta este o peșteră pentru luna de miere pe care nu ne putem abține să nu o iubim. Este, de asemenea, de dimensiuni modeste, astfel încât îl puteți folosi ca punct de săritură pentru propria piscină interioară, chiar dacă nu aveți o grămadă de spațiu.

Un hambar convertit

Dacă nu puteți aduce piscina în exterior, aduceți exteriorul în camera interioară a piscinei (încercați să spuneți asta de zece ori rapid – sub apă, desigur). În acest hotel Colorado Eleven Experience , grinzile rustice expuse și decorul cu pereți de coarne se uită chiar acasă, iar ușa retractabilă imensă din sticlă are vedere spre pădure, făcând din această piscină o oază senină.

Creează armonie

Dacă construiți un spa întreg la subsol, asigurați-vă că fiecare zonă oferă atât estetic cât și funcțional și se armonizează bine împreună. Luați notă de acest spa de acasă de la BE Architecture , unde baia de aburi și dușul au vedere la piscina interioară.

Country Chic

Arta de perete mare care poate face față stropilor și a mediilor cu umiditate ridicată va fi cel mai bun prieten al dvs. dacă doriți să creați jocul de design într-o piscină interioară. Împodobirea pereților dvs. cu un decor care face declarații va elibera, de asemenea, spațiu util pentru podea pentru așezare sau un design mai larg al piscinei interioare.

Un acvariu unghiular

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să înotați într-un acvariu? Un design ca acesta vă oferă șansa de a afla (minus echipamentul de snorkeling și vecinii cu pește). Acest design de perete din sticlă și forma unghiulară sunt perfecte pentru o piscină interioară într-un spațiu modern. Este atât estetic unic, cât și funcțional – cel mai bun din ambele lumi acvatice.

Regalitatea Renașterii

Cu plafoane dramatic înalte, draperii extravagante și coloane roșii purpurii cu tăiere aurie, piscina interioară de la Hotelul InterContinental Le Grand din Bordeaux este o ispravă regală. Urmează exemplul cu totul la scară largă și nu te teme de puțin lux. Gândiți-vă la jeturi de masaj și fântâni de gargoyle de aur.

O tranziție naturală

Această piscină interioară-exterioară este la fel de unică, fără a fi prea exagerată sau îndrăzneață. Oricât de mult ne plac elementele de design, această piscină oferă și câteva avantaje practice. Acum poți înota din interior sau din exterior în funcție de starea ta de spirit sau de anotimp, iar peretele de sticlă ajută la ușurarea tranziției.

Umplut de lumină și utilitar

Situate în Birmingham, Anglia, Moseley Road Baths au tavan frumos înalt, multă lumină naturală și o simfonie de arcade. Este cel mai vechi complex de scăldat din Marea Britanie și am face cu plăcere ture aici toată ziua, în fiecare zi. Putem vedea o iterație rezidențială într-o seră convertită, capelă sau o cameră de soare mare.

De inspirație marocană

Ochii noștri sunt atrași direct de pictura pe scară largă de la celălalt capăt al bazinului – lumina de la capătul turului, dacă vreți. Ferestrele de la podea până la tavan asemănătoare unei rețele care flanchează piscina se reflectă, de asemenea, frumos asupra apei, făcându-l un design excelent pentru o piscină rezidențială.

Marele minimalism

Această piscină infinită interioară / exterioară de la Park Hotel Vitznau este făcută și mai uluitoare de locația din vârful muntelui. Cu vederi superbe și ceață eterică care se rostogolesc, cine nu ar vrea să se înmoaie aici? În timp ce aceste vederi pot fi unice, puteți imita designul acestei piscine interioare / exterioare cu un cadru masiv de fereastră deschisă.

Fancy Athletic Club Vibes

Inițial un club atletic privat în anii 1920, această piscină interioară se află acum în InterContinental Chicago . Este una dintre cele mai mari și mai vechi piscine din țară. Zona de relaxare a bistroului, fântâna mare și tăvile de tavan elaborate fac spațiul să se simtă frumos și aerisit, chiar dacă este în interior.

Mural de tavan

Doar pentru că nu poți înota afară pe tot parcursul anului nu înseamnă că nu poți privi spre nori în timp ce plutești pe spate. Pictarea unei picturi murale din tavan adaugă dimensiune și deschide spațiul. Optează pentru un motiv clasic de inspirație romană, ca acesta la Chewton Glen , sau comandă unui artist să creeze o scenă modernă și abstractă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *