Silueta Triunghi Inversat
October 22, 2014
Am silueta echilibrata. Cum trebuie să mă îmbrac?
December 17, 2014

Am picioarele lungi. Cum trebuie să mă îmbrac ca să îmi echilibrez silueta?

O femeie de tip 25% / 75% are picioarele mai lungi decât persoanele din celelalte două categorii, iar lungimea lor creează iluzia că ea este înaltă. Scopul unei femei cu picioarele lungi este să creeze iluzia lungirii părţii superioare a torsului, pentru a echilibra proporţiile corpului. În ghidul de proportii vei găsi toate informaţiile necesare pentru a determina tipul siluetei tale pe verticală, iar dacă torsul tău este mai scurt decât lungimea picioarelor ai ajuns la locul potrivit. Mai jos vei găsi 9 sfaturi simple, ilustrate, care te vor ajuta să alegi doar ceea ce te avantajează cu adevărat şi să eviţi articolele vestimentare nepotrivite.

REŢINE: În acest articol găseşti sfaturi pentru a echilibra silueta pe verticală. Nu uita să ţii cont de tipul tău de siluetă pe orizontală (triunghi inversat, clepsidră, banană, pară şi măr) pentru un rezultat cât mai satisfăcător.
9 Sfaturi simple pentru femeile cu picioarele lungi
1. Scoate bluza / cămaşa din pantaloni

Acest obicei nu face decât să-ţi scurteze şi mai mult torsul. O poţi aplica când porţi pantaloni dar şi în cazul fustelor efectul este acelaşi.


2. Alege bluze care cad peste linia taliei

O bluză mai lungă va lungi vizual şi linia torsului tău, echilibrând astfel lungimea picioarelor tale superbe cu partea superioară a corpului.


3. Lungimea potrivită a sacoului face diferenţa

Ca şi la bluze, lungimea sacoului contează foarte mult pentru a crea impresia unei siluete echilibrate. Alege un sacou care să-ţi vină cel puţin până la nivelul şoldului, dar se poate şi mai lung de atât. Aplică aceeaşi “regulă” pentru jachete şi pulovere.


4. O curea de culoarea bluzei

LDacă porţi o curea care are aceeaşi culoare cu bluza ta (sau o nuanţă foarte asemănătoare) vei lăsa impresia de lungime în zona taliei.


5. O curea şubţire purtată lejer

Culoarea, grosimea şi felul cum porţi o curea schimbă întreaga ta ţinută. Aşa că fii atentă la detalii şi alege o curea subţire pe care să o prinzi lejer undeva mai jos de linia naturală a taliei tale.


6. Pantalonii şi fustele cu talia joasă sunt pentru tine

Poartă numai pantaloni şi fuste cu talia joasă şi evită pe cele cu talia înaltă. Acestea te vor “înghiţi” şi vei părea disproporţionată.


7. Culori închise pe tors, deschise la picioare

Alege bluze și topuri de culoare închisă pentru a-ți lungi torsul, și pantaloni de culoare deschisă cu imprimeuri sau fără.


8. Spune nu decolteurilor adânci în V

Cu un decolteu adânc partea superioară a corpului va părea şi mai scurtă iar scopul nostru este să lungim această zonă. Alege decolteuri mai discrete, nu foarte adânci.


9. Lungimea genţii

Poartă genţi a căror lungime să ajungă la nivelul şoldurilor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrie mai jos adresa ta de email

După ce te înscri vei primi acces instant la ghidurile noastre. Lectură plăcută!
X