Am picioarele lungi. Cum trebuie să mă îmbrac ca să îmi echilibrez silueta?
November 16, 2014
Am picioare scurte. Cum trebuie să mă îmbrac ca să îmi echilibrez silueta?
April 20, 2015

Am silueta echilibrata. Cum trebuie să mă îmbrac?

Femeile cu proporția echilibrată 50/50, adică lungimea torsului este egală ce cea a picioarelor sunt cele mai norocoase și au în general mai puţine probleme. Formele sunt bine proporționate și din acest motiv și alegerile vestimentare sunt mult mai variate.

Oare eu am silueta echilibrata?

Nu știi care sunt proporțiile tale? Citește ghidul de proporții și analizează-ți trupul cu atenție în faţa oglinzii. Înainte de această “analiză” trebuie să faci un lucru foarte important și încurajez fiecare femeie să treacă prin această etapă. Când te privești în oglindă observă toate gândurile de nemulțumire care te năvălesc și încearcă să înțelegi că singura soluție este acceptarea imaginii din oglindă. Adevărul este că foarte rar întâlneşti o femeie mulţumită de corpul ei dar dacă schimbi percepția asupra ta și te accepți exact așa cum arăți de acolo apare mulțumirea, stima de sine, încrederea și confortul emoțional.Merită, dacă pui în balanță efortul pierdut pe diferite metode care îţi promit o schimbarea fizică radicală, cure de slăbit, exerciţii dificile şi adevărul că înfăţişarea ta nu se va schimba, chiar dacă reuşeşti să slăbeşti, înălţimea rămăne aceeaşi, picioarele vor fi la fel de scurte sau de lungi pentru că toate acestea sunt predeterminate de moştenirea genetică.

Am silueta echilibrata. Atenţie la câteva detalii

Dacă ai o silueta echilibrata eşti o norocoasă, orice ai îmbrăca îţi stă excelent. Excepţie fac doar cele cu talie şi/sau bust nu prea clar definite, ele având o formă dreaptă de sus până jos. Provocarea acestora este să reuşească să-şi creeze mai multe curbe ori să-şi definească mai bine talia.

În această situație poți aplica sfaturile de la silueta banană pentru a-ți definii mai bine talia.

Femeile scunde cu o proporție echilibrată trebuie să urmărească micile trucuri prin care își pot lungii picioarele. Pentru acesta consultă articolul Am picioare scurte. Cum trebuie să mă îmbrac ca să îmi echilibrez silueta?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrie mai jos adresa ta de email

După ce te înscri vei primi acces instant la ghidurile noastre. Lectură plăcută!
X