Cele mai bune culori de vopsea pentru băile mici când te plictisești de alb

Ah, mitul vechi al designului, potrivit căruia vopseaua albă clară va face camerele mici și mici, cum ar fi băile mici și camerele cu pulbere, să se simtă mult mai mari. Sigur, uneori sună adevărat, dar cu siguranță nu este singura opțiune. Uneori, cel mai bun mod de a face o baie mică să se simtă mai spațioasă este să o îndrăznești cu culori închise, luminoase sau experimentale . Pentru a deschide pe toată lumea către întreaga lume largă a culorilor mici de vopsea pentru baie, vă prezentăm mai jos nuanțele noastre preferate. De la neutre la tonuri de dispoziție și pete vibrante, veți găsi o mică idee de culoare a vopselei băii pentru a vă inspira proiectul de casă de weekend (deoarece spațiu mic = mai puțin timp de pictură, astfel încât să puteți face cu adevărat într-o zi!).

Violet moale

Blocarea culorilor este o modalitate excelentă de a vă juca cu culoarea dacă nu doriți să acoperiți întreaga cameră într-o singură nuanță experimentală. Aici, Heidi Caillier a ales un violet moale pentru sub linia scaunului pentru a oferi băii rustice în stil fermă o notă mai romantică.

Gri deschis

Pentru o cameră cu pulbere atât de mică, o oglindă atârnată la un unghi deasupra unei chiuvete de colț maximizează fiecare centimetru (și dezordinea poate fi ascunsă în spatele fustei din material). Plăcile Wedgwood și masa rotundă de accent ajută la contracararea boxiness-ului și adaugă farmec. Pentru a adăuga ceva mai multă lustruire și intrigă, pereții sunt vopsiți într-un gri deschis, liniștitor.

Verde padure

Cu o chiuvetă cilindrică subțire și lumină suspendată solitară, această baie este perfect proporțională. Dar, din moment ce nu există loc pentru extrasuri decorative și chiar și piesele esențiale nu pot ocupa prea mult spațiu, singura modalitate de a face o mișcare de putere în ceea ce privește designul este cu o culoare vopsea îndrăzneață.

Vin rosu

Această baie proiectată pentru Hotelul Firehouse este echilibrul perfect între serios și ciudat, de lux și funky. Dulapurile cu nuanțe de vin roșu sunt punctul clar al băii, care sunt accentuate de plăcile de galbenele zellige. Împreună, creează o poveste de culoare caldă.

Alb clar

Bine, știm că am spus că vom sta departe de alb, dar iată dovada că uneori este într-adevăr cea mai bună alegere pentru băile mici. Alexander M. Reid a optat pentru un alb crocant, strălucitor pentru această baie tradițională, apoi a adăugat stropi de albastru pentru un combo clasic. Plăcile grafice de podea îl înviorează, iar pereții albi servesc drept fundal perfect pentru galeria de artă.

Verde deschis

Vanitatea chiuvetei cu fuste florale și pereții verzi complementari vopsiți fac ca fiecare zi să se simtă ca o dimineață proaspătă de primăvară în această baie veselă de la Madcap Cottage. Cele două tonuri de vopsea verde vorbesc despre numeroasele nuanțe din fusta din țesături florale, precum și de tapet.

Baby Pink

Ne plac lucrările eclectice împotriva pereților roz-roz ai acestei camere de pulbere. O baie mică și minusculă este locul perfect pentru o culoare vopsea jucăușă, deoarece nu există loc pentru alte declarații decorative. În această baie, fundalul roz face galeria tradițională de portrete distractivă și capricioasa.

Vinete întunecate

Indiferent dacă este folosit într-un spațiu boem sau undeva mai tradițional, un violet super întunecat, aproape negru, se îmbogățește instantaneu. Se mândrește cu vibrațiile victoriene în această baie împotriva cadrelor albe și aurite.

Alb-neutru

Când doriți să folosiți o nuanță neutră, dar doriți și să condimentați textural, folosiți un finisaj special. Ceva calcaros, super mat sau ultra lucios va face. În această baie, designerul de interior Tamsin Johnson a optat pentru o vopsea de făină de ovăz asemănătoare cu argila, care completează atât accentele de beton și de sticlă moderne, cât și tonul de pământ al fustei de țesătură.

Oțel Albastru Gri

Designerul Nina Farmer a făcut ca chiuveta retro să se simtă din nou nouă adăugând un superb tapet cu efect de marmură Robert Crowder & Co. Parbrizul original a fost pictat în Farrow & Ball’s Plummet, care completează hârtia și face ca camera să se simtă mai formală.

Lumina portocalie

Dulapurile vibrante vopsite în mandarină din această baie proiectate de ETC.etera scot în evidență nuanțele portocalii ale tocului de vanitate din piatră roz, care se leagă și în gresie și covor roz. Lecția? Potrivește-ți dulapurile cu pietrele și plăcile naturale yoru.

Ciocolată maro

Adorăm schema de culori lut neobișnuită, dar neutră, în această baie împământată proiectată de Robert McKinley Studio . Combinația dintre pereții pictați cu mocha, un abajur țesut și jaluzele și blatul din piatră naturală creează o oază inspirată de pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *