Cum să faci primul tău apartament să pară elegant și confortabil

Decorarea primului dvs. apartament este interesant – dar poate fi și descurajant. Unde să încep? Ei bine, acum, când viața de cămin este în spatele tău, vei dori să lasi în trecut plăci de pin, foi foarte lungi și mini-frigidere. Dincolo de aceste elemente de bază, mai sunt multe de învățat. Deci, indiferent dacă sunteți un chiriaș pe termen lung, care dorește să-și facă apartamentul să se simtă ca o casă lustruită sau ca un locuitor pentru prima dată, sunteți în locul potrivit. Am compilat 20 de lecții cruciale de decorare , de la sfaturi cu ridicare redusă până la schimbări majore, toate acestea asigurându-vă că primul dvs. apartament pare 100% crescut. Dar, de asemenea, tineresc, distractiv și „tu”.

Configurați o intrare

Puteți face un mic apartament să lucreze mai mult cu doar câteva articole elegante. Și acest lucru este util mai ales într-o intrare mică. Aici, Tamsin Johnson Interiors a ales două cârlige sculpturale pentru paltoane și genți, un coș subțire și elegant pentru umbrele, un scaun cu accent elegant pentru a aluneca și ieși din pantofi și o oglindă care îmbracă peretele și permite, de asemenea, retușuri în ultimul moment.

Molidul pe holuri

Indiferent dacă intrarea dvs. este, de asemenea, bucătăria dvs., camera de zi și, practic, totul, în afară de baie, sau aveți câteva zone de tranziție incomode, cum ar fi palierele și holurile din tot apartamentul, nu treceți cu vederea acele mici colțuri și colțuri. Aici, Danielle Colding a ales un sifonier perfect dimensionat și l-a decorat cu lucrări de artă, o vază și o oglindă, care reflectă toate culorile prezentate în covor.

Tratamente pentru ferestre

Nimic nu arată că sunteți expert in tratamente pentru ferestre care nu sunt făcute din hârtie sau plastic. Firma de design a optat pentru nuanțe romane cu dungi, dar perdelele curgătoare vor face și el trucul. Oricum ar fi, tratamentele potrivite pentru ferestre vă vor face spațiul să se simtă mai lustruit (și vă vor permite să dormiți mai mult!).

Folosiți Color Wisely

Dacă începeți cu o bază neutră, atunci amestecați culoarea, spațiul dvs. se va simți sofisticat, mai degrabă decât copilăresc. La urma urmei, nimeni nu vrea un apartament care să arate ca o cutie de Crayolas topită peste tot. Inspirați-vă din acest living proiectat de Emily Henderson – un exemplu perfect de decorare colorată, dar subevaluată.

Personalizați baia

Pentru ca o închiriere să se simtă mai personală și mai acasă, puneți-vă amprenta cu o perdea de duș monogramată, prosoape sau halat. Apoi adăugați câteva lucrări de artă și decor pentru a le lustrui. Alexander Reid a folosit un taburet de grădină și a umplut tot spațiul gol cu ​​un perete de galerie.

Pe o tăblie

Nu numai că o tăblie și / sau un cadru de pat vor servi drept punct focal în dormitorul dvs., dar va fi un upgrade major de la punerea saltelei direct pe podea. Nu va mai trebui niciodată să vă sprijiniți capul de perete. Pentru câteva îndrumări, luați notițe din acest spațiu. Curbele acestei tăblii de pat, împreună cu culorile calde și adânci, împământă camera și o umplu cu o intensitate nervoasă, în timp ce lenjeria roz roz înmoaie lucrurile.

Ascundeți ochii în mod creativ

În această cameră de zi , radiatorul este deghizat de o copertă metalică brutalistă, iar colecția de reviste și cărți a ocupantului este expusă pe rafturi plutitoare. Două soluții de decorare a apartamentelor într-un singur spațiu!

Adăugați depozitare în baia dvs.

În această cameră de dimensiuni modeste, raftul mic transformă un colț incomod în ceva șic. Este suficient de mare pentru a se potrivi unor produse cosmetice selectate sau a unei vaze cu flori. Fie păstrați-l la aceeași înălțime cu chiuveta, fie puneți-l chiar între chiuvetă și oglindă.

Îmbrățișați stilul eclectic

Când vă decorați primul apartament (sau al doilea, sau al treilea și așa mai departe), sunt șanse să nu rămâneți pentru totdeauna. Și, în timp ce vă plimbați, vă puteți regăsi într-o varietate de fundaluri, de la cutii albe moderne și blande la clădiri în stil spaniol, până la spații industriale cu cărămidă expusă și suprafețe de beton. În loc să începeți de la zero de fiecare dată și să încercați să potriviți totul perfect, este bine să reutilizați ceea ce aveți deja și să vă construiți colecția treptat. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vă descoperiți adevăratul stil personal, dar vă va crea și un sentiment real de acasă. Dacă te sperie designul eclectic, ia notă din acest colț elegant de luat masa. Scaunele moderne, casual, tablele sofisticate de marmură, e și lucrările de artă vibrante sunt o echipă perfect imperfectă.

Schimbați iluminatul

Înlocuiți-vă luminile deasupra capului (în special suporturile inestetice pe care le-ați găsit în apartament când v-ați mutat) cu corpuri mai frumoase și comori de epocă. În acest hol, lumina albastră de cristal face diferența.

Obțineți niște artă pe pereți

Chiar dacă sunteți de fapt gata să abordați un perete al galeriei (anxietatea este reală), cu siguranță ar trebui să vă schimbați accesoriile colegiului pentru unele noi lucrări de artă. Este posibil să nu aveți încă venituri pentru a vă distra pe o piesă de declarație sau două încă, dar există moduri total ușoare de a crea o artă de perete. Când aveți dubii, rămâneți la o temă. 

Vopsiți pereții în alb

Vopseaua poate avea un impact total asupra spațiului dvs. O culoare albă a peretelui vă poate face ca apartamentul dvs. (probabil) mic să se simtă mai mare. Sau măcar să vă oferiți o listă goală cu care să lucrați. Bonus: Este ușor de vopsit când ieșiți. Le-ai putea vopsi mereu și cu altă culoare, dacă te simți aventuros.

Alegeți un covor distractiv

Când aveți capse neutre și o pânză mai mică cu care să meritați, alegeți un element de declarație care aduce un val de energie colorată. În această bucătărie îngustă, alergătorul luminos și distractiv animă întregul spațiu. Gândiți-vă la asta ca la artă pentru podelele dvs.

Păstrați scaune suplimentare în jur

Într-o notă similară, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficiente locuri pentru oaspeți. Asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiți o tonă pe scaune frumoase. O gamă eclectică de descoperiri de epocă sau câteva scaune pliante simple vor arăta ridicate pe fundalul potrivit.

Optimizați o bucătărie mică

Dacă bucătăria dvs. nu are insulă și nu aveți un living separat de bucătărie, nu renunțați. Optați pentru o masă înaltă din lemn care poate oferi un spațiu suplimentar pentru gătit și, de asemenea, poate funcționa ca o masă cu două mese. Folosiți-l într-o bucătărie ca plan.

Păstrați îmbrăcămintea organizată

Nimic nu distruge un dormitor ca un teanc fără fund împrăștiat. Și noi avem propriul nostru „scaun de haine” în colț, dar optimizarea dulapului dvs. cu sertare și umerase care vă ușurează rămânerea organizată va fi de un ajutor imens. Aici, Shapeless Studio a optat pentru un hamper suficient de destul pentru a rămâne în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *