Pulover casmir, un accesoriu ideal pentru sezonul rece
October 29, 2015
Tenisi online: Căutând perechea potrivită de teniși
September 28, 2016

Cum să-ţi faci o colecţie de blugi

Deci, cum îţi creezi o colecţie de blugi ? Şi de câte perechi ai nevoie ? Cât de lungi trebuie să fie? Ai putea avea uşor o colecţie complet funcţională de blugi deţinând doar cinci perechi. Iată care sunt acestea:

1.Perechea de blugi obișnuită

Aceasta va fi perechea cea mai folosită. Caută o pereche de blugi bootcut, de culoare albastră fără despicături, care să fie strânsă până la genunchi, iar apoi evazată până jos. Aceşti blugi sunt foarte versatili, pot fi purtaţi în fiecare zi, indiferent de anotimp. Se potrivesc perfect cu cizmele şi ar trebui purtaţi deasupra lor dar merg la fel de bine și în combinație cu sandalele.

blugi dama bootcut

Blugi bootcut – vezi prețul

Blugi bleumarin bootcut

Blugi bootcut bleumarin – vezi prețul

2.Perechea de blugi clasici

Alege un denim închis la culoare, sofisticat sau într-o culoare primară, cu tăietură dreaptă pe picior cu o deschizătură la gleznă de 35 cm. Sunt blugii cei mai eleganţi pentru seară sau pentru a fi purtaţi la evenimente mai formale unde sunt acceptaţi.

blugi drepti dama

Blugi dama bootcut

Blugi negru dama

Blugi bleumarin bootcut

3. Perechea de blugi trendy

Atâta timp cât trendul te prinde bine, cumpără-ţi o pereche de blugi în tendinţe. Elementul în plus poate fi un ornament sau o aplicaţie cu pietricele, infiltraţie de broderie, porţiuni roase sau pete de vopsea. Totodată un trend poate să vizeze forma, cum ar fi blugii strâmţi sau foarte largi. Poartă-ţi blugii trendy imediat ce i-ai cumpărat şi când sunt încă pe val, dar uită de ei în momentul în care nu mai sunt!

P.S.: Atenţie: blugii foarte trendy pe care îi ici cu tine în excursie îţi limitează posibilităţile de a face combinaţii. Detaliile trendy pot să fie atât de excentrice, încât vei găsi cu greu combinaţiile potrivite, şi se va vedea că porţi aceeaşi pereche în fiecare zi.

blugi rupti dama

Blugi rupti dama – vezi prețul

Blugi boyfriend cu talia lasata

Blugi boyfriend cu talia lasată – vezi prețul

4.  Perechea de blugi stil pantalon obişnuit

Sunt modele versatile de blugi pe care le poţi purta atunci când se iveşte o ocazie mai formală, dar nu ai chef să te îmbraci elegant. Pot fi şi din denim subţire de vară, cu butonieră în talie, lejeri, aproape pan­taloni stil palazzo. Pot fi deschişi la culoare ca să meargă purtaţi şi la temperaturi mai ridicate în timpul verii.

blugi albi dama

Blugi albi de vară – vezi prețul

blugi subtiri de vara

Blugi subtiri de vara – vezi prețul

5. Perechea de blugi adorată

Aceasta e perechea în plus de care eşti îndrăgostită şi fără de care nu poţi trăi. Poate fi un duplicat al uneia dintre pere­chile menţionate mai sus, acelaşi brand şi model, dar de o altă lungime ca să poată fi purtaţi cu tocuri de zece centimetri în loc de pantofi cu talpă joasă. Sau poate fi model capri (se termină la gam­bă), sau blugi pe care să-i rulezi, sau blugi cu un detaliu mai neobişnuit, de exemplu buzunare cargo.

blugi skinny dama

Blugi skinny preferați- vezi prețul

blugi boyfriend strech

Blugi boyfriend strech – vezi prețul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrie mai jos adresa ta de email

După ce te înscri vei primi acces instant la ghidurile noastre. Lectură plăcută!
X