Uși de interior moderne 2021: tendințe, modele și stiluri

Ușile de interior dintr-un interior modern nu sunt doar un element funcțional care oferă izolația necesară unei camere. Astăzi, designerii le atribuie rolul unui accent interior puternic, care este conceput nu numai pentru a echilibra designul unei case sau a unui apartament în ansamblu, ci și pentru a crea un contrast special sau pentru a menține un ritm interior precis. De aceea, merită să acordați suficientă atenție atunci când selectați ușile pentru camere, fără a le trata cu resturi

Top 5 tendințe ale ușilor interioare în 2021


Dezvoltând principiile designului la modă pentru ușile de interior, experții se vor concentra, fără îndoială, pe ultimele tendințe de design interior în general – în caz contrar, va fi greu să obții armonie. În 2021, abordarea nu s-a schimbat, astfel încât crearea unor astfel de structuri se bazează pe valori moderne cheie – prietenie cu mediul, confort, reținere, ergonomie și creativitate moderată. Dacă subiectul selecției ușilor este încă relevant pentru dvs., probabil că veți fi interesat să cunoașteți cinci tendințe cheie pentru 2021.

Uși de interior foarte înalte


Desigur, în sezonul următor, nimeni nu va abandona complet ușile cu dimensiuni standard. Cu toate acestea, designerii au oferit totuși o soluție elegantă și cu adevărat non-banală – o frunză de ușă de înălțime semnificativă, ideal sub tavan. Un astfel de design poate părea ciudat și lipsit de armonie doar la prima vedere: de fapt, este capabil să rezolve problemele fundamentale:

 • crește vizual înălțimea camerei;
 • reduceți riscul ca persoanele înalte să lovească bara superioară cu capul;
 • creați un accent elegant în combinație cu textura pereților.
 • Ușile înalte sunt perfecte pentru un mansardă și un minimalism modern: ușile din lemn masiv de sub tavan vor arăta incredibil de expresive lângă un zid de cărămidă sau beton.

Stil Crittall


În căutarea spațiilor deschise, imaginația designerilor nu cunoaște limite. Sub influența unor astfel de idei, a fost dezvoltat Crittall – pereți despărțitori interiori din sticlă și oțel inoxidabil, combinând cu succes funcțiile pereților și ușilor în același timp. Datorită lor, camerele păstrează senzația de aerisire și spațiu volumetric, chiar și atunci când sunt izolate de structura în sine, ceea ce le face o descoperire uimitoare pentru interioarele laconice moderne, cum ar fi mansardă, minimalism și hi-tech.

Pereții despărțitori autentici Crittall sunt construiți pe un cadru din oțel realizat din elemente sudate manual. Diferite ochelari pot fi folosiți pentru umplere – călit, mat, colorat, întărit, oglindit și chiar modelat. Alegerea mecanismelor este, de asemenea, posibilă: producătorii oferă uși batante, glisante, pliabile și telescopice.

Uși glisante și pivotante


Ușile glisante din sticlă dintr-o singură foaie fără a se sprijini sunt una dintre cele mai izbitoare tendințe din 2021. Astfel de modele arată elegant și, prin urmare, sunt recomandate să fie utilizate nu numai pentru camere mari, ci și pentru camere mici, deoarece nu ascund spațiul și permit mai multă lumină naturală pentru a intra.

Ușile pivotante sunt un exemplu de ergonomie. Datorită capacității ușii de a se roti în jurul axei sale la 360 de grade, nu este nevoie să ne gândim la ce cale ar trebui să se deschidă fără a crea inconveniente. Această soluție este potrivită pentru încăperi de orice dimensiune, iar o varietate de opțiuni de design vor oferi interiorului completitudinea necesară.

Cea mai buna oferta de usi sticla glisante dar si pivotante o găsești cu un singur Click aici.

Și încă ceva Jali


Când ușa arată ca o adevărată operă de artă, nu există nicio îndoială că vorbim despre construcții în așa-numitul stil Jali. Aceasta este ceea ce se numește sculptură în lemn, care transformă ușa în dantelă rafinată. Poate fi umplut cu elemente de sticlă sau chiar să lipsească deloc. În orice caz, un astfel de design a devenit un adevărat avantaj pentru cunoscătorii culturii orientale, eclecticismul la modă și stilul boho.

Lemn și nimic altceva decât lemn


Inspirându-se din ușile și pereții despărțitori din sticlă, designerii nu au uitat de acest material natural, care nu își va pierde niciodată relevanța. În 2021, trendeters insistă asupra utilizării active a structurilor din lemn și sugerează concentrarea pe următoarele soluții la modă:

 • uși decorate cu sculptură 3D;
 • uși cu un model geometric natural pe o suprafață deschisă din lemn;
 • suprafețe uniforme și netede în culoarea pereților;
 • uși vopsite în monocrom fără ochelari și feronerie cu un design tradițional.

Tendințele culorii ușilor interioare 2021


Atunci când alegeți o culoare pentru o ușă interioară, este necesar să rezolvați două probleme simultan – compatibilitatea structurii cu umbra peretelui și consistența acesteia în ceea ce privește interiorul camerei.

Designerii oferă două opțiuni simple pentru cei cărora nu le plac experimentele interioare sau nu au suficient timp pentru ele – alegeți ușile în culori complet neutre sau găsiți o structură exact în culoarea peretelui. O ușă cremă, gri sau maro deschis se va potrivi absolut în orice paletă, fără a crea vreo disonanță în primul caz. În al doilea, veți obține efectul așa-numitelor uși „invizibile”, care arată incredibil de elegant, mai ales dacă opțiunea pe care ați ales-o vă place cu un design modern și sofisticat. Dacă sunteți încă interesat de varietatea la modă, vă sugerăm să alegeți din trei grupe de nuanțe, determinate de experți în interior.

Nuante pastelate


O astfel de paletă pentru uși oferă o oportunitate frumoasă de a crea un spațiu luminos și calm. Potrivit atât pentru interiorul modern, cât și pentru Provence și neoclasicism. Dacă nu sunteți sigur dacă puteți decide o culoare, paleta la modă Behr vine din nou în ajutor, oferind următoarele opțiuni:

 • migdale palide;
 • roz deschis;
 • auriu mat;
 • albastru-verzui pal;
 • albastru estompat.

Nuante saturate


Soluția perfectă pentru ușile de interior din interiorul modern. Astfel de modele vor adăuga luminozitate și viață designului oricărei camere – de la sufragerie la grădiniță. În orice caz, trebuie respectată o condiție foarte importantă: nuanța ușii trebuie să se potrivească spectrului de culoare al tonului în care este vopsit peretele. Cu alte cuvinte, cald la cald, rece la rece va evita contrastele aspre și irelevante. În ceea ce privește culoarea în sine, aruncați o privire la următoarele opțiuni:

 • şofran;
 • fucsie;
 • maro strălucitor (apusul soarelui Kalahari);
 • Albastru din Caraibe;
 • smarald.

Tonuri întunecate


Nuanțele întunecate profunde și nobile ale ușilor interioare vor crea o atmosferă moderat elegantă, dar elegantă – mai ales în contrast cu pereții luminoși. Pentru a obține efectul dorit, încercați să evitați elementele cu suprafețe lucioase și concentrați-vă pe soluțiile relevante astăzi:

 • miezul nopții albastre;
 • asfalt întunecat;
 • verde cenușiu;
 • lemn gri închis;
 • mocha.

Tendințele hardware ale ușilor interioare 2021


Alegând ușile interioare, nu trebuie să vă relaxați: hardware-ul este următorul. Mânerele și balamalele ajută la conferirea structurii un aspect complet în stilul dorit – iar selecția lor competentă va oferi interiorului foarte multă atenție și atenție la detalii care distinge un design cu adevărat impecabil. Dacă încă mai depuneți eforturi pentru o astfel de perfecțiune, acordați atenție următoarelor tipuri de accesorii relevante în 2021:

 • nichel de grafit lovitura de ciocan – elegant, natural și în același timp neobișnuit de auster;
 • mâner lung întins – cu cât este mai lung, cu atât mai bine;
 • Mânerele în stil Rotunjit – rotunjite cu o plută de epocă;
 • mânere cu textură dublă – de exemplu, nichel periat cu crom;
 • placare rafinată – alamă, bronz, cositor de epocă și aurire.

Tendințele ușilor interioare 2021: Concluzii + Galerie foto


Evident, în designul ușilor interioare din 2021, primesc un decor non-banal, un amestec elegant de materiale și cele mai confortabile dimensiuni. Concentrându-vă pe tendințele actuale și bucurându-vă de alegere, veți găsi într-adevăr modele care pot deveni acordul final perfect în interiorul casei dvs.

UȘI DE INTERIOR MODERNE 2021: TENDINȚE, MODELE ȘI STILURI

Amenajează-ti casa cu cele mai mici preturi. Click aici pentru tot ce iti trebuie in Casa si Gradina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *